شرکت عمران و مسکن سازان همدان

مجری طرحهای بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده

شرکت عمران و مسکن سازان همدان

مجری طرحهای بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده

شرکت عمران و مسکن سازان همدان

.

۲۲ مطلب در دی ۱۳۹۴ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

سیاست‌گـذاری کلان برای سکونت‌گاه‌های حاشیه شهر

محمدرضا قرائی- رئیس اداره عمران و بهسازی شهری استان همدان

  • ((شرکت عمران و مسکن سازان استان همدان)) ( روابط عمومی)
  • ۰
  • ۰

 

به گزارش روابط  عمومی شرکت عمران و مسکن سازان استان  همدان :  محمد علی اسدی مدیر عامل شرکت عمران و مسکن سازان استان همدان در خصوص جزئیات راه اندازی سامانه بیان کرد: کلیه متقاضیان اخذ تسهیلات   وام  ساخت و نوسازی در محدوده ها و محلات مصوب هدف بازآفرینی شهری

  با در دست داشتن مدارک مورد نیاز و جهت ثبت مدارک و اطلاعات خود و تشکیل پرونده در سامانه مذکور به شرکت عمران و مسکن سازان استان همدان واقع در همدان، خیابان شهدا، میدان پروانه ها، بلوار هگمتانه، جنب مسجد شالبافان مراجعه نمایند.

وی یادآورشد: متقاضیان پس از ثبت نام در سامانه و اخذ کد رهگیری و با توجه به امتیاز مکتسبه اولویت بندی شده و در نوبت خود به بانک عامل جهت اخذ تسهیلات معرفی میشوند.

 

جهت ثبت ‌نام ، اسکن مدارک و به همراه داشتن اصل مدارک زیر الزامی می‌باشد

نقشه2000/1 موقعیت ملک در بافت فرسوده

  اسکن پشت و روی پروانه ساختمانی

صفحه اول و دوم سند تک برگی و یا صفحه اول و آخرین صفحه انتقالات سند دفترچه‌ای

اسکن تمامی صفحات شناسنامه و پشت و روی کارت ملی مالک/مالکین یا وکیل قانونی آن‌ها

اسکن قیم ‌نامه در صورت احراز شرایط زن سرپرست خانوار

اسکن اساسنامه در صورت احراز شرایط تعاونی یا صندوق

اسکن گواهینامه در صورت احراز شرایط توسعه گر (انبوه ساز)

اسکن اسناد تجمیع املاک در صورت احرازشرایط تجمیع (هر کدام از صفحه ها اسکن جداگانه)

عکس گرفته شده از پروژه به منظور شناسایی مرحله اجرایی پروژه (تخریب، اسکلت بندی یا ...)

کلیه مدارک ذکر شده در بالا باید از نوع عکس یکی از فرمت های jpg (jpeg)، png  و یا gif و حداکثر دارای حجم یک مگابایت (1024 کیلوبایت) باشد.

 

جهت ثبت نام به همراه مدارک مورد نیاز  به شرکت عمران و مسکن سازان  استان همدان به آدرس : همدان – خیابان شهدا ، میدان پروانه ها ، بلوار هگمتانه جنب مسجد شالبافان مراجعه فرمایید.

شماره تماس :32650312 – 32668640    داخلی 3

 

.

  • ((شرکت عمران و مسکن سازان استان همدان)) ( روابط عمومی)
  • ۰
  • ۰

دبیر شورای‌عالی معماری و شهرسازی با ارسال نامه ای به استاندار همدان مصوبه طرح جامع ناحیه شمالی استان همدان را ابلاغ کرد.

 

 

 

 

 

دبیر شورای عالی شهرسازی معماری ایران در نامه ای به استاندار و رئیس شورای برنامه ریزی و توسعه استان طرح جامع ناحیه شمالی همدان را ابلاغ کرد.

 این طرح از سوی مدیریت شهرسازی و معماری( اداره طرح های کالبدی) به وزارتخانه ارائه شده و در تاریخ 7/10/94  مورد تصویب و ابلاغ قرار گرفته است.

میترا جوینده مهر در رابطه با جزئیات این طرح گفت: طرح جامع ناحیه شمالی همدان شامل شهرستان های فامنین، رزن و کبودرآهنگ بوده که با هدف توسعه کالبدی استان مطرح شده است.

وی اضافه کرد: طرح ناحیه ای را میتوان یکی از طرح های بالادست طرح های جامع و تفصیلی استان در جهت توسعه و برنامه ریزی کاربری های اراضی اعلام کرد.

وی یادآورشد: مساحت ناحیه شمالی استان برابر هفت هزار و 833 کیلومتر مربع و با جمعیت 314 هزار و 741 نفر در سال 90 تعیین شده است.

جوینده مهر در ادامه به تفکیک هر یک از شهرستان ها پرداخته و گفت: شهرستان رزن شامل شهرهای رزن، دمق و قروه در جزین و شهرستان فامنین شامل شهرهای فامنین و تجرک است.

وی افزود: شهرستان کبودرآهنگ نیز شامل شهرهای کبودرآهنگ، گل تپه و شیرین سو بوده که مرکز شهرستان، مرکز منظومه ، مرکز مجموعه و مرکز حوزه ناحیه شمالی را در برمی گیرد.

گفتنی است در متن نامه وزارتخانه به مهندس نیک‌بخت استاندار و رئیس شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان همدان آمده است: شورایعالی شهرسازی و معماری ایران در جلسه مورخ ۷/10/ ۹۴ و پس از استماع گزارش طرح جامع ناحیه شمالی همدان، طرح را مطابق صورتجلسه کمیته فنی مورخ 16/8/94 و 23/8/94  با لحاظ این موارد مصوب کرد: هماهنگی با طرح جامع حمل و نقل و بررسی تاثیرات آزادراه همدان- کرمانشاه مورد توجه قرار گیرد.

همچنین مقرر شد: پدیده فرونشست زمین(ناشی از افت شدید سطح آب‌های زیرزمینی) و مناطق دارای پتانسیل وقوع فروچاله با همکاری وزارت نیرو و سازمان زمین شناسی کشور با دقت بیشتری مورد بررسی قرار گیرد. /

  • ((شرکت عمران و مسکن سازان استان همدان)) ( روابط عمومی)
  • ۰
  • ۰

  • ((شرکت عمران و مسکن سازان استان همدان)) ( روابط عمومی)
  • ۰
  • ۰

  • ((شرکت عمران و مسکن سازان استان همدان)) ( روابط عمومی)
  • ۰
  • ۰

در ستاد ملی بازآفرینی پایدار شهری مطرح شد:

جزئیات بافت‌های نابه‌سامان شهری همدان/ گسترش سکونتگاه‌های     غیررسمی در حدود ۶۰۰ هکتار از مساحت شهرستان همدان

سکونتگاه غیر رسمی همدان

 

 

 

 

بر اساس طرح‌های مصوب بهسازی و نوسازی و سکونتگاه‌های غیررسمی، ۶۹۸ هکتار بافت فرسوده و ۵۹۵ هکتار سکونتگاه‌ غیررسمی در شهرستان همدان وجود دارد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، استان همدان بر اساس سرشماری عمومی سال ۱۳۹۰ دارای بیش از یک میلیون و ۷۵۸ هزار نفر جمعیت است که ۵۹ درصد از این جمعیت در شهرهای این استان سکونت دارند.

همچنین بر اساس تقسیمات کشوری سال ۱۳۹۳ مساحت این استان حدود ۱۹۳۶۸ کیلومتر مربع است که از ۹ شهرستان، ۲۵ بخش،  ۷۳ دهستان، ۲۹ شهر و ۱۰۷۵ آبادی دارای سکنه تشکیل شده است.

در شهرستان همدان که بیش از ۶۵۱ هزار نفر جمعیت دارد بر اساس طرح‌های مصوب بهسازی و نوسازی و سکونتگاه‌های غیررسمی، ۶۹۸ هکتار بافت فرسوده و ۵۹۵ هکتار سکونتگاه‌ غیررسمی وجود دارد.

جدول زیر جزئیات وضعیت محدوده بهسازی و نوسازی شهر همدان را که در دهمین نشست ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار مطرح شد نشان می‌دهد.

محدوده بهسازی و نوسازی شهر همدان

نوع طرح

مساحت شهر (هکتار)

مساحت بافت فرسوده (هکتار)

درصد مساحت بافت فرسوده از کل شهر

تعداد محلات

جمعیت شهر ۱۳۹۰

جمعیت بافت نفر

درصد جمعیت ساکن در بافت

بهسازی و نوسازی

۵۶۰۰

۶۹۸

۸.۰۲

۴

۵۲۵۷۹۴

۱۹۳۵۵۵

۳۶.۸

طراحی محله جولان

۲۵

۰.۴۴

-

-

-

محلات کلپا، حاجی و کبابیان

۶

۰.۱

۳

-

-

 

  • ((شرکت عمران و مسکن سازان استان همدان)) ( روابط عمومی)
  • ۰
  • ۰

 

رئیس کمیسیون معماری شهرسازی و فنی عمرانی شورابازآفرینی محلات جولان جان تازه‌ای به کالبد بافت فرسوده همدان بخشید
 جلسه کمیسیون معماری شهرسازی و فنی و عمرانی این هفته شورای اسلامی شهر همدان با حضور مدیرعامل شرکت عمران مسکن‌سازان پیرامون ارائه گزارشی از اخذ جایزه ملی برترین تجربیات بازآفرینی شهری همدان در سطح کشور برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر همدان، رئیس کمیسیون معماری شهرسازی و فنی عمرانی شورا در این جلسه ضمن تبریک میلاد باسعادت پیامبر اکرم(ص) و ولادت امام جعفرصادق(ع) گفت: اقدام مناسب شرکت عمران مسکن‌سازان در بازآفرینی محلات جولان جان تازه‌ای به کالبد بافت فرسوده جولان بخشید.
ابراهیم مولوی ضمن تقدیر از زحمات شرکت عمران مسکن‌سازان استان همدان اضافه کرد: با اقداماتی که صورت گرفته منطقه جولان با بافت تاریخی که دارد به عنوان یکی از مراکز هویتی شهر همدان تا حدود 80 درصد به برنامه و چشم‌انداز پیش‌بینی شده رسیده است.
مولوی بازآفرینی محلات همدن را ارزشمند دانست و افزود: هر مترمربع بهسازی و نوسازی که در منطقه جولان صورت گرفته باعث جلوگیری از تخریب ده‌ها مترمربع از باغات شهر شده است و متأسفانه با ساخت و ساز در اینگونه مناطق به سمت حاشیه‌نشینی و فضاهای مرغوب باغات می‌رویم که به این ترتیب معضل‌های اجتماعی همچنان باقی مانده و ادامه خواهد داشت.
وی تأکید کرد: امروزه در کشورهای پیشرفته و توسعه‌یافته بسیاری از مناطق دارای بافت‌های قدیمی ضمن اینکه باززنده‌سازی شده و به فناوری روز هم مجهز شده است و سالیانه شاهد حضور میلیون‌ها گردشگر در این کشورها هستیم.
مولوی در ادامه بر احیای بافت‌ها و بناهای تاریخی شهر تأکید کرد.
علی‌اکبر نظری رئیس شورای اسلامی شهر همدان هم در این جلسه به تعهد شرکت عمران و مسکن‌سازان مبنی بر بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده شهر تأکید کرد.
مدیرعامل شرکت عمران و مسکن‌سازان استان همدان هم در این جلسه ضمن تشریح عملکرد این شرکت از دریافت جایزه ملی برترین تجربیات بازآفرینی شهری همدان در سطح کشور خبر داد و گفت: امسال با توجه به دستور وزیر راه و شهرسازی رویکردی برای انتخاب بهترین تجربیات بهسازی و نوسازی در شهرهای دارای محدوده بافت‌های فرسوده در بازآفرینی شهری انجام شد که با کمک مرکز مطالعات و شهرسازی معماری ایران پس از بررسی‌های صورت گرفته منطقه جولان همدان از لحاظ وسعت و نوسازی بزرگترین محدوده شهری در مقیاس محلی بوده که در سطح کشور نوسازی شده است.
محمدعلی اسدی اضافه کرد: انتخاب همدان در اخذ جایزه ملی برترین تجربیات بازآفرینی شهری در سطح کشور براساس معیار احداث پروژه‌های مسکونی با ویژگی‌های معماری بومی و اسلامی با رعایت شئون زندگی اجتماعی و فرهنگی و حفظ هویت تاریخی، اثرگذاری مطلوب بر ساختار کالبدی و اقتصادی بوده است که با مدیریت شرکت عمران و مسکن‌سازان استان همدان، مشارکت اثربخش خصوصی و مردم در منطقه جولان انجام گرفته است.
اسدی نمونه اخذ اجرای پروژه‌های بازآفرینی در منطقه جولان را طرح مسکونی آیت‌ا... تألهی اعلام کرد و گفت: ویژگی خاص این طرح ضمن رعایت موارد، یادآوری یکی از علمای برجسته همدان است.
وی اضافه کرد: تجربه نوسازی بهسازی جولان نشان داد که مشارکت مردم و حضور همه متولیان امروز بازآفرینی شهری تا چه میزان در کیفیت ساکنان و حفظ هویت تاریخی و فرهنگی مؤثر است.
مدیرعامل شرکت عمران و مسکن‌سازان استان همدان با اشاره به ضرورت حمایت و همکاری دیگر سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی در بهسازی و نوسازی محلات قدیمی گفت: لازم است بازآفرینی در مقیاس بزرگتر و وسیع‌تری در سطح شهر به منظور توسعه همه‌جانبه انجام شود که این امر نیازمند حضور پررنگ و مؤثر دستگاه‌های ذیربط است، چراکه همدان و شهرهای دارای محدوده‌های قابل بازآفرینی دارای فرصت‌های بسیار طلایی و مناسب در این اقدام هستند.
محمدعلی اسدی با بیان اینکه در راستای جذب گردشگران و حفظ و احیای بافت‌های فرسوده طرح بازآفرینی مرکز محلات در دستور کار شرکت قرار گرفته است، گفت: در حال حاضر 95 درصد کار مطالعاتی مراکز محلات کلپا، کبابیان و حاجی انجام شده و به زودی مراحل عملیاتی اجرایی طرح نیز آغاز می‌شود.
وی ادامه داد: ارتقای کیفیت زندگی در سطح سکونتگاه‌های غیررسمی هم در دستور کار شرکت عمران و مسکن‌سازان استان قرار گرفته که تاکنون در حد امکان اقداماتی انجام شده است.
اسدی تملک املاک واجد ارزش در محدوده‌های مورد هدف را از دیگر اقدامات شرکت در راستای رسیدن به اهدافی چون حفظ هویت تاریخی و پیشینه‌های فرهنگی و جلوگیری از هزینه‌های اضافی در ساخت مراکز فرهنگی و اجتماعی برشمرد.
  • ((شرکت عمران و مسکن سازان استان همدان)) ( روابط عمومی)
  • ۰
  • ۰
 

متمول

 

 

 

 

 معاونت ساماندهی و توسعه پایدار شهری شرکت عمران و بهسازی شهری ایران از آغاز کار رسمی سامانه ثبت‌نام تسهیلات بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری در کشور خبر داد.سعید متمول در گفتگو با پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی درباره سامانه ثبت‌نام تسهیلات بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری اظهار کرد: این سامانه پس از فعالیت دو ماهه خود به صورت آزمایشی از ابتدای هفته جاری کار رسمی خود را برای ثبت‌نام از متقاضیان دریافت تسهیلات برای بهسازی و نوسازی اراضی آغاز کرده است. بنا بر گزارشات موجود تاکنون یکهزار و ۵۰۰ نفر از طریق این سامانه برای دریافت تسهیلات ثبت‌نام کردند.

معاون ساماندهی و توسعه پایدار شهری شرکت عمران و بهسازی شهری ایران افزود: متقاضیان با مراجعه به وب‌سایت facility.udrc.irمی‌توانند پس از مطالعه شیوه‌نامه دریافت تسهیلات و مراحل لازم‌الاجرا فرآیند ثبت‌نام خود را انجام دهند.

وی قدم اول برای ثبت‌نام دریافت تسهیلات را دریافت پروانه ساختمانی اعلام کرد و گفت: از آنجایی که واحد ساختمانی مورد نظر برای دریافت تسهیلات باید در محدوده بافت فرسوده و سکونتگاه غیر رسمی مصوب هر شهر قرار داشته باشد متقاضیان پس از مراجعه به شهرداری و حصول اطمینان از این مسئله باید پروانه ساختمانی خود را دریافت و تصویر آن را در محل مشخص شده در سامانه قرار دهند، در غیر این صورت رسیدگی به درخواست آنها به زمان تکمیل اطلاعات موکول می‌شود.

متمول تجمیع پلاک و اراضی بیش از ۱۵۰ متر را از جمله موارد اولویت‌دار در دریافت تسهیلات اعلام کرد و گفت: متقاضیانی که تجمیع پلاک داشته باشند یا دارای سوابق انبوه‌سازی بوده و الگوی مصرفی در حوزه مسکن و بهینه‌سازی مصرف انرژی را رعایت کنند برای دریافت تسهیلات در اولویت قرار می‌گیرند.

وی در این‌باره اضافه کرد: متقاضیان متعهد در رعایت بهینه‌سازی مصرف انرژی یک درصد بیشتر از سایر متقاضیان یارانه دریافت می‌کنند.

معاون ساماندهی و توسعه پایدار شهری شرکت عمران و بهسازی شهری ایران نرخ تسهیلات ارائه شده در نوسازی بافت‌های ناکارآمد شهری را ۱۴ درصد اعلام کرد و گفت: این تسهیلات در دوره ساخت دو ساله و بدون هیچ محدودیتی برای ساخت تعداد واحد ساختمانی به ثبت‌نام شدگان ارائه می‌شود.

وی میزان تسهیلات ارائه شده در شهرهای پرجمعیت و کلانشهرها را برای هر واحد ساختمانی ساخته شده ۵۰ میلیون تومان، شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت ۴۰ میلیون تومان و شهرهای زیر ۲۰۰ هزار نفر ۳۰ میلیون تومان بیان کرد و افزود: ۲۲ بانک عامل برای ارائه این تسهیلات آماده خدمات‌رسانی به متقاضیان هستند که لیست کامل آنها در سامانه ذکر شده است.

متمول در پایان گفت: این سامانه به گونه‌ای طراحی شده است که ارتباط با متقاضی را به طور کامل حفظ می‌کند، هرگونه نقص در اطلاعات و یا تغییری در روند ارائه تسهیلات از طریق سامانه به ثبت‌نام شوندگان ارائه خواهد شد.

میزان تسهیلات اعطایی تا سقف یک میلیون و هشتصد هزار واحد مسکونی تا پایان برنامه ششم توسعه به شرح جدول زیر است:

 

میزان سقف تسهیلات تأمین مسکن (میلیون ریال(

میزان سقف تسهیلات ودیعه اسکان موقت (میلیون ریال(

کلان شهرها

۵۰۰

۲۰۰

مراکز استان‌ها و شهرهای بالای دویست هزار نفر جمعیت

۴۰۰

۱۵۰

سایر شهرها

۳۰۰

۱۰۰

  • ((شرکت عمران و مسکن سازان استان همدان)) ( روابط عمومی)
  • ۰
  • ۰

پرداخت ۵۵ هزار فقره وام بافت فرسوده بانک مسکن در قالب بسته خروج از رکود/ سود تسهیلات در ۲ سال اول ۱۴ درصد و ۱۰ سال مابقی ۱۱ درصد است

محمد سعید ایزدی

 

 

 

 

مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهری ایران گفت: ۵۵ هزار فقره وام بافت فرسوده‌ای که بانک مسکن در قالب بسته خروج مسکن از رکود می‌دهد مازاد بر ۵ هزار فقره سهمیه‌ای است که بانک مرکزی بر عهده این بانک گذاشته است.

محمدسعید ایزدی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی در پاسخ به پرسشی در خصوص تفاوت سود تسهیلات بافت فرسوده اعلامی از سوی بانک مسکن (۱۴ درصد) با سود مصوب هیئت دولت برای این تسهیلات (۱۱ درصد) اظهار کرد: تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی بافت فرسوده بر اساس مصوبه شورای پول و اعتبار شامل دو نوع سود ۲۴ درصد (سود تسهیلات عقود مشارکتی) و ۲۱ درصد (سود تسهیلات عقود مبادله‌ای) است؛ به این صورت که سود دو سال اول این تسهیلات با سود عقود مشارکتی (۲۴ درصد) و سود ۱۰ سال مابقی بر اساس عقود مبادله‌ای محاسبه می‌شود.

مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهری ایران ادامه داد: زمان بازپرداخت اقساط تسهیلات بافت فرسوده ۱۲ سال است که در دو سال اول سود تسهیلات با احتساب یارانه ۱۰ درصدی دولت، ۱۴ درصد و ۱۰ سال مابقی نیز با احتساب همین یارانه، ۱۱ درصد محاسبه می‌شود. ضمن اینکه دریافت‌کنندگان این تسهیلات به شرط رعایت مبحث دوم مقررات ملی ساختمان از دو درصد یارانه تشویقی به عنوان کاهش سود تسهیلات نیز بهره‌مند می‌شوند که در مجموع تنها ۹ درصد سود برای تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی پرداخت می‌کنند.

وی بیان کرد: بنابراین تفاوتی در نرخ سود تسهیلات اعلامی از سوی بانک مسکن و شرکت عمران و بهسازی شهری ایران نیست؛ بلکه مسئولان این بانک در نشست خبری اخیر خود سود دو سال اول بازپرداخت اقساط تسهیلات بافت فرسوده را اعلام کرده‌اند.

معاون وزیر راه و شهرسازی تأکید کرد: این ۵۵ هزار فقره وام بافت فرسوده‌ای که بانک مسکن پرداخت می‌کند، مازاد بر ۵ هزار فقره سهمیه تسهیلات بافت فرسوده‌ای است که این بانک در کنار سایر بانک‌ها پرداخت می‌کند و این ۵۵ هزار فقره جدید، در قالب بسته خروج مسکن از رکود در دولت به متقاضیان بازسازی بافت فرسوده پرداخت می‌شود.

دبیر ستاد ملی بازآفرینی پایدار شهری خاطرنشان کرد: متقاضیان دریافت تسهیلات بافت فرسوده باید با مراجعه به سامانه گواهینامه صلاحیت اشخاص حقیقی و حقوقی وابسته به شرکت عمران و بهسازی شهری ایران مراجعه کنند که این شرکت پس از تأیید اظهارات متقاضیان، آنها را بلافاصله به بانک مسکن معرفی می‌کند./

  • ((شرکت عمران و مسکن سازان استان همدان)) ( روابط عمومی)
  • ۰
  • ۰

محمد ناصر نیکبخت در دیدار با یکصد نفر از معتمدین مردمی محلات شهر همدان با یادآوری جلسه هفته گذشته ستاد بازآفرینی، پایداری شهری و توانمندسازی بافت های فرسوده کشور که به همدان اختصاص داشت، گفت: در این جلسه 22 پیشنهاد از سوی استان ارایه شد که همه پیشنهادها را وزیر راه و شهرسازی پذیرفت و قرار شد عملیات اجرایی بعد از مطالعه طرح ها آغاز شود.

وی افزود: باید نیازهای محلات را بررسی و اولویت بندی کنیم و با توجه به منابع و نیازها، برنامه داشته باشیم.

استاندار اظهار داشت: به همین منظور تشکیلاتی تحت عنوان توانمندسازی با یک کمیته پیگیری مناطق  ، ایجاد شود و دبیرخانه آن در فرمانداری فعال شده و دفتر فنی استانداری، سازمان راه و شهرساری، شهرداری و بنیاد مسکن و دیگر دستگاههای مرتبط در آن عضو باشند .

نیکبخت تصریح کزد: دبیرخانه وظیفه دارد پیشنهاد معتمدین را بررسی و متناسب با نیازها و منابع و خودیاری مردمی طرح و برنامه کارشناسی با مشارکت دفتر فنی استانداری و شهرداری ارایه دهد.

 وی خاطرنشان کرد: اکثر معتمدین از نبود محل های تفریحی، فرهنگی و آموزشی در محلات سخن گفته اند که این موارد باید در برنامه ریزی ها بر اساس طرح توانمندسازی دیده شود.

استاندار خاطرنشان کرد : برای پیشبرد برنامه ها و پاسخ به بخشی از نیازها 5 میلیارد تومان از سوی استانداری، 5 میلیارد تومان از اعتبارات راه و شهرسازی و 5 میلیارد تومان نیز از اعتبارات شهرداری به طرح های دبیرخانه توانمندسازی اختصاص می یابد.

نیکبخت با تقدیر از تلاش ها و فعالیتهای معتمدین محلات ، گفت: معتمدین و مردم محلات در تمام صحنه ها حضور فعالی دارند و در سفر کاروان تدبیر و امید نیز که عایدات خوبی برای استان داشت، حضور مردم جای قدردانی دارد.

وی افزود: همچنین در موضوع اخیر، استقبال از زایران اربعین مردم و معتمدین محلات بسیار شایسته عمل کردند و این نوع اقدامات  نقاط مثبت و قابل تقدیر است.

استاندار تصریح کرد: تا هر کجا قانونی است، موظف به ارایه خدمت به مردم محلات هستیم البته مشکلات 30 ساله درست شده و مطالبات محلات را افزایش داده و حل آنها زمانبر است.

نیکبخت اضافه کرد: معتمدین خواسته ها را می گویند و مشاوره های درستی هم به مسوولان می دهند و مسوولان حرف حق بشنوند گرفتار نمی شوند اما اگر حرف بی ربط و مغرضانه بشنویم، برنمی تابیم.

وی تاکید کرد: تنها راهی که بتوان جلوی گسترش ساخت و ساز غیرمجاز در برخی محلات را گرفت ، ایجاد فضای سبز است و باید بتوانیم از مساله توانمندسازی و بازآفرینی نهایت استفاده را داشته باشیم.

استاندار با یادآوری شرایط زمان  روی کار آمدن دولت، ادامه داد: دولت تورم 44 درصدی را کاهش داده و رشد منفی 6 و 8 دهم درصد را به رشد مثبت تبدیل کرده و در مذاکرات هسته ای حقانیت ایران را اثبات کرده است و گشایش های خوبی را بزودی شاهد خواهیم بود.

نیکبخت با اشاره به انتخابات اسفند ماه سال جاری، تصریح کرد: دولت کار خود را انجام می دهد و انتخابات هم انتخاباتی است که مردم همیشه در آن حماسه آفریده اند.

وی اظهار داشت: ما امانتدار مردم هستیم و مقام معظم رهبری فرمودند؛انتخابات حق الناس است، تشخیص با مردم است.

استاندار در پایان  شرکت هرچه بیشتر معتمدین و مردم در انتخابات را یادآوری کرد.

در این دیدار که معاون سیاسی و امنیتی استاندار، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، فرماندار و شهردار همدان، مدیر کل راه و شهرسازی استان، مدیر کل دفتر فنی استانداری و مسوولانی دیگر حضور داشتند، معتمدین مشکلات محلات خود را مطرح و  استاندار دستوراتی در رفع برخی مشکلات مانند نیاز مسجد یکی از محلات به 25 میلیون تومان ، را صادر و مواردی را برای بررسی ارجاع داد.

این نشست که نزدیک به 3 ساعت طول کشید در فضایی صمیمی برگزار شد.

  • ((شرکت عمران و مسکن سازان استان همدان)) ( روابط عمومی)